Hos S-kortdesign kan du kjøpe postkort og prints i norsk design. 

Med sjarmerende strekmenn og gode sitater kan alle kjenne seg igjen i disse tegningene. S-kort har kort til alle anledninger. Bryllupskort, bursdagskort, vennekort, kort med sitater. Du kan enkelt bestille postkort her på nettsiden. 

Hvor greit er det ikke å ha kort som passer til alle anledninger liggende klart i skuffen? I en hektisk hverdag er så lett å huske en bursdag i siste liten og man rekker ikke kjøpe kort. Men vi vet alle hvor koseligm det er å få kort med noen, få velskrevne ord. Sørg derfor for å fylle opp skuffen så har du alltid kort liggende til familie og venner når bursdager og andre anledninger kommer. 

S-kort er norsk design og både kort og prints leveres i god kvalitet. Alle kort på 14,5 x 14,5 cm  blir levert med konvolutter.

Motivene til S-kort skal være oppmuntrende, inspirerende, lekne og dekorative. De gjør seg like fint i ramme, på kjøleskapet eller på et nattbordet. Det er kort folk skal ønske å ta vare på, dermed husker de også dine ord du har lagt ved i kortet.

La ikke sosiale medier ta over for det tradisjonelle postkortet. Ingenting er koselig en noen personelig ord om hvor glad du er i en person. 

Finn produktene her: www.s-kortdesign.com/products

Designer: Sandra L. S  Olsen   Telefon: + 47 980 22 387  E-post: post@s-kortdesign.com. 

Om S- kort • Produktoversikt    Støtt barn i India  • Kontaktskjema  Handlekurv  Våre butikker